Komkommersoep met garnalen
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng een deel vd munt samen met een snuf peper door de hüttenkäse en zet dit apart.
  2. Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  3. Voeg de komkommerstukken en de Italiaanse tuinkruiden toe en roerbak dit even mee.
  4. Vul de groenten in de pan aan met een gewenste hoeveelheid water, dek de pan af en laat de soep zo’n 20 minuten pruttelen.
  5. Pureer de soep m.b.v een keukenmachine of staafmixer en breng op smaak met peper.
  6. Verhit de gepureerde soep opnieuw, voeg de garnalen toe en laat deze gaar worden (dit zijn ze wanneer ze roze kleuren).
  7. Roer de resterende munt door soep, giet de soep in een kom of bord, schep de gekruide hüttenkäse op de soep en serveer!