Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Prei in dunne reepjes gesneden
- Max. 1 Rood chilipepertje in dunne reepjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 1 Komkommer in dunne reepjes gesneden
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water met wat zout aan de kook en kook de kip gaar.
- Trek je kip mbv een vork aan flarden en laat dit afkoelen.
- Meng de afgekoelde kipflarden met de overige ingrediënten en bewaar de salade in de koeling.
Deel dit Recept
Add comment