Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 Komkommer gehalveerd en uitgehold
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld en fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Rode pepertjes fijn gemalen
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de knoflook met de bosui ringetjes, de garnalenstukjes, de citroenrasp, het citroensap en de fijn gemalen pepertjes.
- Vul de uitgeholde komkommerhelften met dit mengsel en zet ze in een ovenschaal.
- Besprenkel de gevulde komkommer met de olie en rooster hem zo'n 15 minuten in de voor verwarmde oven.
- Garneer de geroosterde komkommer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment