Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Courgette geraspt en uitgeknepen
- Max. 50 g Prei fijn gehakt
- Max. 50 g Taugé fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden geelwortel (kurkuma), komijnzaad, rode pepervlokjes en peper
- Max. 2 Eieren
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Knijp het vocht zo goed mogelijk uit de courgette-rasp en vermeng dit vervolgens in een kom met de overige ingrediënten (behalve de olie)
- Verhit de olie in een pan en schep vervolgens een aantal eetlepels van het beslag in de pan en druk dit plat tot een koekjes.
- Herhaal dit met de rest vh beslag en bak de koekjes 3 minuten per kant gaar.
- Laat ze afkoelen op keukenpapier alvorens ze (vocht en luchtdicht) te verpakken voor een later moment.
Deel dit Recept
Add comment