Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Currykruiden gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, geelwortel, paprikapoeder, kaneel
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 2 Rode pepers fijn gehakt
- Max. 2 g Tomaten fijn gehakt
- Max. 300 g Bladspinazie
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uisnippers een aantal minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak dit 2 minuutjes mee.
- Voeg de currykruiden en zout toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg de gehakte pepertjes en tomatenstukjes toe en roer door.
- Voeg de kokosmelk en wat water toe.
- Voeg de spinazie toe en laat dit slinken.
- Laat het gehele gerecht vervolgens zo'n 5 minuten pruttelen en het vocht verdampen.
- Voeg op het laatst de kipstukjes toe. Dek de pan af en laat dit nog zo'n 10 minuten stoven.
Deel dit Recept
Add comment