
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden peper, kurkuma, kruidnagel, kaneel en korianderzaad
- Max. 1 Rode peper fijn gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Bestrooi de kip blokjes met de helft vd kruiden.
- Verhit de olie in en pan en bak de kip blokjes rondom bruin.
- Voeg de uisnippers, het fijn gesneden pepertje en de knoflook toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de pompoen blokjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de resterende kruiden en de tomatensaus toe, giet er wat water bij en laat het geheel op laag vuur zo'n 15 minuten pruttelen.
- Schep de curry op je bord, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment