
Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Paprika in stukjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Currypasta-ingrediënten max. 2 fijn gemalen chilipepers, max. 10 g knoflook (geperst), max. 10 g ui (gesnipperd), rasp van een (biologische citroen), korianderzaad, peper en komijnzaad
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de kip stukjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de pompoen stukjes toe en laat deze zo'n 5 minuten mee bakken.
- Voeg de kokosmelk, de paprika stukjes en de currypasta toe samen met een scheutje water en laat dit 20-25 minuten pruttelen op laag vuur.
- Schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment