Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Bloemkool tot korrels gemalen of geraspt
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 300 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Een snufje Kerriepoeder gemberpoeder, kardemom, korianderzaad, kruidnagel, komijnzaad, karwijzaad, kurkuma en peper
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Stoom de bloemkoolkorrels boven een pan met kokend water in een aantal minuten gaar en zet de gestoomde korrels vervolgens apart.
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de kip rondom bruin.
- Voeg de champignons toe en bak deze mee tot ze zacht worden.
- Voeg kerriepoeder, kokosmelk, peper en zout toe en laat dit zo'n 5 minuten mee pruttelen (tot het vocht verdampt is).
- Serveer de curry met de bloemkoolrijst.
Deel dit Recept
Add comment