Recept Afdrukken
Kipcurry met champignons en bloemkoolrijst
Kipcurry met champignons en bloemkoolrijst
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Kipcurry met champignons en bloemkoolrijst
Instructies
  1. Stoom de bloemkoolkorrels boven een pan met kokend water in een aantal minuten gaar en zet de gestoomde korrels vervolgens apart.
  2. Verhit de olie in een pan en bak hierin de kip rondom bruin.
  3. Voeg de champignons toe en bak deze mee tot ze zacht worden.
  4. Voeg kerriepoeder, kokosmelk, peper en zout toe en laat dit zo'n 5 minuten mee pruttelen (tot het vocht verdampt is).
  5. Serveer de curry met de bloemkoolrijst.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!