Kip kerrie salade met perzik
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
  • Max. 90g Gekookte kipfiletafgekoeld en aan flarden gescheurd
  • Een snufje Kerriepoeder
  • Max. 1 Bosuitjein ringetjes gesneden
  • Max. 2 Perzikenin klein blokjes gesneden
  • Dressing-ingrediëntenmax. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 50 g magere Griekse yoghurt, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd, chilipepervlokjes, gemberpoeder, ongeraffineerd peper en zout
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten met elkaar en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle ingrediënten op elkaar in kunnen werken.
  2. Haal de salade na een tijdje uit de koeling en serveer!
  3. Je kan deze salade ook op plakjes rauwkost (zoals komkommer) smeren of de holtes van uitgeholde groenten (zoals een uitgeholde paprika of tomaat) mee vullen.