Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Gekookte kipfilet afgekoeld en aan flarden gescheurd
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 2 Perziken in klein blokjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 50 g magere Griekse yoghurt, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd, chilipepervlokjes, gemberpoeder, ongeraffineerd peper en zout
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten met elkaar en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle ingrediënten op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling en serveer!
- Je kan deze salade ook op plakjes rauwkost (zoals komkommer) smeren of de holtes van uitgeholde groenten (zoals een uitgeholde paprika of tomaat) mee vullen.
Deel dit Recept
Add comment