Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in lengteslierten geschaafd met een kaasschaaf
- Max. 90 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 25 g Feta verkruimeld
- Max. 100 g Sla (naar eigen voorkeur)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Griekse kruiden oregano, munt, marjoraan, dille en rozemarijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de kipblokjes met de Griekse kruiden en meng de sla met citroensap.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de knoflook samen met de gekruide kipblokjes een aantal minuten.
- Voeg de linten courgette toe en bak deze zo'n 5 minuten mee tot ze iets zachter beginnen te worden.
- Verdeel de sla over je bord en schep de courgetteslierten met gekruide kip hier bovenop.
- Verdeel de feta over de salade en bestrooi het geheel met een snufje van de Griekse kruiden.
Deel dit Recept
Add comment