Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 90 g Kipgehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 200 g Courgette geraspt
- Kruiden peterselie (fijn gehakt), dille (fijn gehakt), cayennepeper
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Doe de uisnippers met de olie in een kom en meng dit (met koele, vochtige handen) met het gehakt, de eieren, de courgette-rasp, de kruiden, mosterd, zout en peper.
- Druk dit mengsel in het cakeblik en zet het cakeblik vervolgens 40-50 minuten in de voor verwarmde oven.
- Laat het brood goed afkoelen alvorens hem in portie-plakken te verdelen, verpakken en (eventueel) in te vriezen voor latere momenten.
Deel dit Recept
Add comment