Recept Afdrukken
Kip-courgette gehaktbrood
Kip-courgette gehaktbrood
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Kip-courgette gehaktbrood
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Doe de uisnippers met de olie in een kom en meng dit (met koele, vochtige handen) met het gehakt, de eieren, de courgette-rasp, de kruiden, mosterd, zout en peper.
  4. Druk dit mengsel in het cakeblik en zet het cakeblik vervolgens 40-50 minuten in de voor verwarmde oven.
  5. Laat het brood goed afkoelen alvorens hem in portie-plakken te verdelen, verpakken en (eventueel) in te vriezen voor latere momenten.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!