Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 1 Appel in kleine blokjes gesneden
- Max. 100 g Komkommer in kleine blokjes gesneden
- Max. 1 handje Ijsbergsla fijn gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel yoghurt, paprikapoeder en peper
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitjes
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de kip gaar, haal de kip uit de pan, laat deze afkoelen en scheur deze mbv een vork aan flarden.
- Meng de kipflarden met de appelblokjes, de komkommerblokjes, de sla en de dressing.
- Schep dit mengsel in een cocktailglaasje, bestrooi met pijnboompitjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment