Recept Afdrukken
Kip-Chinese kool soep
Kip-Chinese kool soep
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Kip-Chinese kool soep
Instructies
  1. Breng een gewenste hoeveelheid water met zout aan de kook en kook de kipfilet in zo'n 10 minuten gaar.
  2. Haal de kipfilet uit het water en snijd of scheur deze aan stukjes of flarden.
  3. Giet het water uit de pan, maar bewaar deze wel.
  4. Verhit de olie in de soeppan en fruit hierin de uisnippers samen met de knoflook.
  5. Voeg de Chinese kool toe en roerbak dit enkele minuten.
  6. Voeg kerriepoeder toe en roer door.
  7. Voeg het bewaarde kip-kookvocht toe en breng dit aan de kook.
  8. Pureer de soep zodra de kool gaar is.
  9. Roer de taugé samen met de kipstukjes toe aan de gepureerde soep, verhit dit nog even, breng op smaak met zout en peper en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!