Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Cayennepeper
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 200 g Spinazie
- Max. 1 el Basilicum fijn gehakt
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) gehalveerd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en voeg de uisnippers samen met wat zout en cayennepeper toe.
- Fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de spinazie en basilicum toe en laat dit slinken.
- Haal de pan van het vuur en laat de inhoud afkoelen.
- Meng de eieren met de (uitgeknepen) inhoud van de pan en de helft vd olijven.
- Verdeel dit mengsel over een bakvorm in de vorm van een kerstboom of kerstster.
- Verdeel de andere helft vd olijven over de frittata, druk ze wat aan en plaats de bakvorm vervolgens zo'n 35 minuten in de oven (tot de kerstige spinazie-frittata gaar is).
Deel dit Recept
Add comment