Recept Afdrukken
Kerstige mandarijn-pompoen-puddinkjes
Kerstige mandarijn-pompoen-puddinkjes
Maaltijd Nagerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Nagerecht
Porties
Ingrediënten
Kerstige mandarijn-pompoen-puddinkjes
Instructies
  1. Kook de pompoenstukjes in zo'n 15 minuten gaar.
  2. Giet de pompoenstukjes af en laat ze afkoelen.
  3. Doe de afgekoelde pompoenstukjes in een keukenmachine en pureer dit samen met het mandarijnen-sap, de kwark, de kaneel en de speculaaskruiden tot een glad geheel.
  4. Week de gelatine zo'n 10 minuten in koud water.
  5. Verhit een aantal eetlepels water in een steelpannetje.
  6. Zet het vuur uit zodra het water flink heet is en voeg de geweekte gelatine al roerend toe aan het hete water.
  7. Laat dit gelatine-mengsel afkoelen en roer het gelatine-mengsel na afkoeling samen met de walnootstukjes door de mandarijn-pompoen-kwark.
  8. Vul de kerstboom-pudding-vormpjes met het mandarijn-pompoen-kwark mengsel en laat de puddinkjes opstijven in de koeling.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!