Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 4 Mandarijnen geperst
- Max. 3 g Grasgevoerde gelatinepoeder
- Een snufje Kaneel
- Een snufje Speculaaskruiden
- Max. 200 g Magere naturel kwark
- Max. 20 g Rauwe walnoten grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Kook de pompoenstukjes in zo'n 15 minuten gaar.
- Giet de pompoenstukjes af en laat ze afkoelen.
- Doe de afgekoelde pompoenstukjes in een keukenmachine en pureer dit samen met het mandarijnen-sap, de kwark, de kaneel en de speculaaskruiden tot een glad geheel.
- Week de gelatine zo'n 10 minuten in koud water.
- Verhit een aantal eetlepels water in een steelpannetje.
- Zet het vuur uit zodra het water flink heet is en voeg de geweekte gelatine al roerend toe aan het hete water.
- Laat dit gelatine-mengsel afkoelen en roer het gelatine-mengsel na afkoeling samen met de walnootstukjes door de mandarijn-pompoen-kwark.
- Vul de kerstboom-pudding-vormpjes met het mandarijn-pompoen-kwark mengsel en laat de puddinkjes opstijven in de koeling.
Deel dit Recept
Add comment