Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 150 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 50 g Boerenkool fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de uisnippers samen met de champignons een aantal minuten.
- Voeg de boerenkool toe en laat dit slinken.
- Haal de pan van het vuur en laat de inhoud afkoelen.
- Meng de eieren met de (uitgelekte) inhoud van de pan, de kokosmelk, peper en zout.
- Verdeel dit mengsel over een bakvorm in de vorm van een kerstboom of kerstster en plaats de bakvorm vervolgens zo'n 35 minuten in de oven (tot de kerstige champignon-boerenkool frittata gaar is).
Deel dit Recept
Add comment