Porties |
Ingrediënten
- Min. 3 g Gelatinepoeder
- Max. 150 g Blauwe bessen
- Max. 150 g Blauwe bessen gepureerd
- Max. 200 g Naturel kwark
- Max. 20 g Rauw maanzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Week de gelatine zo'n 10 minuten in koud water.
- Verhit een aantal eetlepels water in een steelpannetje.
- Zet het vuur uit zodra het water flink heet is en voeg de geweekte gelatine al roerend toe aan het hete water.
- Laat dit mengsel vervolgens afkoelen.
- Meng in de tussentijd de blauwe bessen, de blauwe bessen-puree en het maanzaad door de kwark en meng als laatste ook het afgekoelde gelatine-mengsel door de blauwe bessen-kwark.
- Vul de kerstboom-pudding-vormpjes met het blauwe bessen-kwark mengsel en laat de puddinkjes opstijven in de koeling.
Deel dit Recept
Add comment