Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden gemberpoeder, paprikapoeder en peper
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 300 g Andijvie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je werkblad.
- Meng de helft vd uisnippers met het fijn gehakte pepertje, de kruiden en de helft vd olie en marineer de kabeljauw stukjes in dit mengsel.
- Schep de gemarineerde vis stukjes in het midden van het bakpapier en vouw het bakpapier dicht tot een goed sluitend pakketje is gevormd.
- Leg het pakketje zo'n 15 minuten in de oven (zodat de vis stukjes in het pakketje gaar kunnen stomen).
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de resterende uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de andijvie toe en laat dit al roerend in 3-6 minuten slinken.
- Haal het pakketje uit de oven, leg hem geopend op je bord, schep de gewokte andijvie erbij naast en serveer!
Deel dit Recept
Add comment