Recept Afdrukken
Kabeljauw met aspergepuree
Kabeljauw met aspergepuree
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Kabeljauw met aspergepuree
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breng een laagje water met aan de kook en blancheer de asperges zo'n 5 minuten.
  3. Giet de asperges af en spoel ze af onder koud water.
  4. Doe de geblancheerde asperges samen met de helft vd olie en het citroensap in een keukenmachine en pureer de asperges tot een gladde puree.
  5. Wrijf de kabeljauwfilet in met de resterende olie en bestrooi deze met een snuf peper.
  6. Bak de kabeljauw filet vervolgens zo'n 2 minuten in een ovenvaste pan, draai de kabeljauwfilet voorzichtig om en zet de pan vervolgens nog 4-5 minuten in de oven.
  7. Schep de aspergepuree op een diep bord, plaats de gebakken kabeljauwfilet hier bovenop, bestrooi met de citroenrasp en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!