Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Courgette in stukjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 1 Groene paprika in blokjes gesneden
- Max. 2 Tomaten in stukjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Roosmarijn fijn gehakt
- Max. 1 el Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraallzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en roosmarijn.
- Voeg de kipstukjes toe en roerbak deze zo'n 3 minuten.
- Voeg een laagje water, de tomatenstukjes, paprikastukjes en tomatensaus toe en laat dit zo'n 10 minuten pruttelen.
- Voeg de courgette-stukjes toe en laat ook dit nog zo'n 10 minuten pruttelen.
- Breng op smaak met peper, zout en Italiaanse tuinkruiden, roer door en serveer!
Deel dit Recept
Add comment