Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 400 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Kruiden fenegriekzaad, korianderzaad, komijnzaad, geelwortel, peper, ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de kruiden samen met de kokosmelk in een keukenmachine, voeg een klein beetje water toe en pureer dit tot een currypasta en zet de pasta apart.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg vervolgens de kip toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de paprikareepjes en broccoliroosjes toe en bak deze een aantal minuten mee tot ze wat zachter zijn geworden.
- Voeg de currypasta toe en bak ook dit al roerende een aantal minuten mee.
- Roer hier het zout doorheen en voeg een klein kopje water toe.
- Roer dit door, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat dit pruttelen tot de saus is ingedikt tot een gewenste dikte en je kip gaar is.
Deel dit Recept
Add comment