Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Eieren
- Max. 400 g Broccoli fijn gesneden
- Max. 2 Tomaten fijn gesneden
- Max. 1 Rood pepertje fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Geelwortel
- Een snufje Chilipoeder
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Garam Masala komijnzaad, korianderzaad, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de knoflook toe en bak dit even mee.
- Voeg de tomatenstukjes en het fijn gehakte pepertje toe en bak deze mee tot ze zacht zijn geworden.
- Voeg de broccolistukjes toe en bak deze zo'n 10 minuten mee.
- Voeg vervolgens de geelwortel, de chilipoeder, de garam masala en het zout en de peper toe en roer dit goed door.
- Breek de eieren achter elkaar los boven je pan en roer deze goed door de overige ingrediënten.
- Laat het ei stollen.
- Zodra je het ei ziet stollen, roer deze door, zodat het ei gestolde kruimels gaat vormen.
- Roer de koriander door het gerecht en klaar ben je!
Deel dit Recept
Add comment