Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Haring, rauw (vers) in stukjes gesneden
- Max. 1 Sinaasappel in partjes (tussen de velletjes door) gesneden
- Max. 1 Grapefruit in partjes (tussen de velletjes door) gesneden
- Min. 100 g Venkel in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) gehalveerd
- Dressing-ingrediënten dille (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten met elkaar en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
- Schep het mengsel na koeling op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment