Porties |
Ingrediënten
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), peper
- Max. 120 g Verse, rauwe haring ontgraat
- Max. 40 g Rucola
- Max. 1 el Peterselie grof gehakt
- Max. 40 g Alfalfa
- Min. 200 g Radijs in plakjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 50 g Bosui in dunne ringetjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de dressing-ingrediënten met elkaar.
- Breng dit op smaak met zout en peper.
- Snijd de haring in stukjes.
- Meng de rucola met de radijsjes, de dressing en de peterselie.
- Verspreid dit over je bord. Verdeel de haringstukjes en alfalfa erover.
Deel dit Recept
Add comment