Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 stronkjes Witlof bladeren van de kern verwijderd
- Min. 50 g Little gem
- Min. 100 g Taugé
- Min. 100 g Snoeptomaatjes
- Max. 120 g Garnalen gepeld en gekookt
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel pure tomatensaus (Passata), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), min. 1 handje tuinkers (fijn gehakt) en min. 1 handje kervel (fijn gehakt)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de helft vd dressing met de garnalen en laat dit een tijdje intrekken.
- Meng de resterende dressing met de tomaatjes, de sla en de taugé en laat ook dit een tijdje intrekken.
- Verdeel de witlof blaadjes over een bord of schaal, meng de garnalen met het salade mengsel, verdeel dit mengsel over de witlof blaadjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment