Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Koolrabi knol in plakken gesneden
- Max. 200 g Pompoen in plakken gesneden
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 35 g Parmezaanse kaas gerasp
- Min. 1 handje Waterkers
- Min. 100 g Bladspinazie
- Max. 10 g Knoflook
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Peper
- Max. 1 el (Appel)azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verdeel de koolrabi en pompoen plakken over de bakplaat, besprenkel de plakken met de helft vd olie, bestrooi ze met peper en tijm en rooster de plakken in zo'n 20 minuten gaar.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de knoflook, de kokosmelk en de spinazie toe en laat dit al roerend slinken.
- Verdeel de geroosterde koolrabi plakken over de bodem van een ovenschaal en schep het romige spinaziemengsel op deze laag. Dek de spinazielaag af met de geroosterde pompoenplakken en bestrooi deze met de kaasrasp. Plaats de ovenschaal 12-15 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is), schep de inhoud van de schaal op je bord, garneer met peterselie en waterkers en serveer!
Deel dit Recept
Add comment