Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in reepjes gesneden
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Saus-ingrediënten min. 50 g bladspinazie, max. 25 g avocado, max. 100 g hüttenkäse, max. 10 g knoflook (geperst), max 1 eetlepel citroensap en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verdeel de gesneden groenten over de bakplaat, besprenkel ze met de olie, bestrooi ze met peper en rooster ze zo'n 30 minuten in de oven (schep ze na 15 minuten even door elkaar).
- Doe in de tussentijd de saus ingredienten in een keukenmachine en pureer deze tot er een saus ontstaat.
- Haal de groenten uit de oven, bestrooi ze met de Parmezaanse kaas (zodat deze nog wat kan smelten door de warmte van de groenten), schep ze op je bord en serveer ze samen met de saus.
Deel dit Recept
Add comment