
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in stukjes gesneden
- Max. 100 g Shiitakes
- Max. 200 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 1 Rode (punt)paprika in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Citroensap
- Bonenkruid anijszaad, komijnzaad tijm, roosmarijn, salie, oregano en peper
- Max. 50 g Olijven op waterbasis zonder additieven
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Schapenkaas (zonder additieven) in blokjes gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de aubergineblokjes toe en laat deze 3-5 minuten koken (en vervolgens goed uitlekken).
- Doe alle ingrediënten (m.u.v. de schapenkaas) vervolgens in een kom en meng dit goed.
- Verdeel dit mengsel over de bakplaat en gril dit mengsel in 45 minuten gaar.
- Schud of schep na 20 minuten wel even alle groenten goed door elkaar, zodat ze evenredig gaar kunnen worden).
- Schep de geroosterde groenten op je bord, verdeel de schapenkaasblokjes over de nog warme groenten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment