Recept Afdrukken
Gevulde puntpaprika met mozzarella van de BBQ
Gevulde puntpaprika met mozzarella van de BBQ
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Gevulde puntpaprika met mozzarella van de BBQ
Instructies
  1. Verhit de BBQ (buiten), verhit binnen op het gasfornuis de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de basilicum en de courgetteblokjes toe en bak dit een aantal minuten.
  2. Schep de olijvenstukjes door het mengsel in de pan en voeg ook een snuf zout, chilipepervlokjes en peper toe.
  3. Vul de paprika-helften met het kruidige courgette-olijven mengsel, verdeel de mozzarellastukjes over deze vulling en plaats de gevulde paprika-helften op de BBQ op indirect vuur.
  4. Doe de deksel (indien je die hebt) op de BBQ en rooster de gevulde paprika-helften zo’n 10-15 minuten (wees zwart blakeren voor).
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!