Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Puntpaprika's in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) grof gehakt
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Een snufje Chilipepervlokjes
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 55 g Mozzarella in stukjes gesneden
- Max. 0,5 el Kokos/olijfolie koud geperst
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ (buiten), verhit binnen op het gasfornuis de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de basilicum en de courgetteblokjes toe en bak dit een aantal minuten.
- Schep de olijvenstukjes door het mengsel in de pan en voeg ook een snuf zout, chilipepervlokjes en peper toe.
- Vul de paprika-helften met het kruidige courgette-olijven mengsel, verdeel de mozzarellastukjes over deze vulling en plaats de gevulde paprika-helften op de BBQ op indirect vuur.
- Doe de deksel (indien je die hebt) op de BBQ en rooster de gevulde paprika-helften zo’n 10-15 minuten (wees zwart blakeren voor).
Deel dit Recept
Add comment