Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Puntpaprika's in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 1 Gele paprika in blokjes gesneden
- Max. 1 Tomaat in blokjes gesneden
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ (buiten), verhit binnen op het gasfornuis de olie in een pan, voeg de uisnippers toe samen met de paprikablokjes en bak deze zo’n 4 minuten.
- Voeg vervolgens ook de knoflook en de courgetteblokjes toe en bak dit zo’n 3 minuten mee.
- Meng de fetablokjes met de tomaatblokjes, de oregano en een snuf zout en peper en schep dit door de groenten in de pan.
- Vul de paprika-helften met het kruidige courgette-paprika-tomaat-feta mengsel en plaats deze op de BBQ op indirect vuur.
- Doe de deksel (indien je die hebt) op de BBQ en rooster de gevulde paprika-helften zo’n 10-15 minuten (wees zwart blakeren voor).
Deel dit Recept
Add comment