Recept Afdrukken
Gevulde paprika met Baharat
Gevulde paprika met Baharat
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gevulde paprika met Baharat
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe het gehakt in een kom en meng dit (met koele, vochtige handen) met het ei, de bieslook, het fijn gehakte pepertje, de knoflook, de Baharat kruiden en de bloemkoolrijst.
  3. Verdeel dit kruidige mengsel over de holtes van de paprika's, plaats de paprika's in een ovenschaal en dek de vulling af met het kapje van de paprika's.
  4. Plaats de ovenschaal zo'n 30 minuten in de oven (tot het gehakt gaar is en het ei gestold), schep de gevulde, geroosterde paprika's op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!