Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Oranje/gele paprika's
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 120 g Kipfilet gaar gekookt
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 240 graden.
- Snijd het kapje van de paprika's en ontdoe ze van hun zaadlijsten.
- Wrijf de paprika's in met de helft vd olie en bestrooi ze met peper en zout.
- Leg een vel bakpapier op de bakplaat en verdeel de paprika's, de kapjes van de paprika's, de broccoliroosjes en de knoflook over de bakplaat en besprenkel dit alles met de andere helft vd olie.
- Rooster deze groenten zo'n 15-20 minuten in de oven.
- Snijd in de tussentijd de gekookte kip in kleine stukjes en pureer de basilicum in een keukenmachine samen met het citroensap tot een puree.
- Meng de kip in een kom met de geroosterde broccoli, de geroosterde knoflook en de basilicumpuree en vul de geroosterde paprika's met dit mengsel.
- Plaats het kapje op de paprika en serveer!
Deel dit Recept
Add comment