Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette gehalveerd en uitgehold met een lepeltje
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 RRode paprika in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Max. 2 Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 2 Zon gedroogde tomaten (zonder additieven) geweekt in water en fijn gesneden
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Max. 1 el Basilicum fijn gehakt
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de uitgeholde courgette-helften in een oven schaal, bestrooi ze met zout en peper en besprenkel ze met de helft vd olie.
- Zet de schaal zo'n 15 minuten in de oven.
- Meng de knoflook met de paprikablokjes, hak het vruchtvlees van de courgette fijn en voeg dit toe.
- Verhit de andere helft vd olie in een pan en bak het zojuist gevormde groentenmengsel een aantal minuten.
- Voeg de fijn gehakte zongedroogde tomaten en gehalveerde olijven toe samen met de tomaatblokjes en kruid dit met peper, zout en oregano.
- Voeg de bieslook, peterselie en basilicum op het laatst toe en roer door.
- Vul de courgette-helften met dit mengsel, bestrooi ze met de kaas en zet ze nogmaals 15 minuten in de oven.
Deel dit Recept
Add comment