Recept Afdrukken
Gevulde courgette met Parmezaanse kaas
Gevulde courgette met Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gevulde courgette met Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Leg de uitgeholde courgette-helften in een oven schaal, bestrooi ze met zout en peper en besprenkel ze met de helft vd olie.
  3. Zet de schaal zo'n 15 minuten in de oven.
  4. Meng de knoflook met de paprikablokjes, hak het vruchtvlees van de courgette fijn en voeg dit toe.
  5. Verhit de andere helft vd olie in een pan en bak het zojuist gevormde groentenmengsel een aantal minuten.
  6. Voeg de fijn gehakte zongedroogde tomaten en gehalveerde olijven toe samen met de tomaatblokjes en kruid dit met peper, zout en oregano.
  7. Voeg de bieslook, peterselie en basilicum op het laatst toe en roer door.
  8. Vul de courgette-helften met dit mengsel, bestrooi ze met de kaas en zet ze nogmaals 15 minuten in de oven.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!