Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette gehalveerd
- Max. 10 g (Rode)ui gesnipperd
- Max. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 55 g Mozzarella in plakjes gesneden
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Hol met een klein lepeltje de courgette-helften uit.
- Knijp het vocht uit het vruchtvlees uit en doe het vruchtvlees in een kom.
- Doe de basilicum, de helft vd olie en de pijnboompitten in een keukenmachine en maal dit tot een pesto.
- Meng de pesto met het vruchtvlees, de oregano, peper en de uisnippers.
- Vul de courgette-helften met dit mengsel.
- Beleg de gevulde courgette-helften vervolgens met de gehalveerd tomaatjes afgewisseld met de plakjes mozzarella en basilicum.
- Bestrooi de gevulde courgette-helften met peper en besprenkel ze met de andere helft vd olie.
- Plaats de gevulde courgette-helften in een ovenschaal en zet deze zo'n 30 minuten in de oven.
Deel dit Recept
Add comment