Recept Afdrukken
Gevulde courgette met mozzarella
Gevulde courgette met mozzarella
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gevulde courgette met mozzarella
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Hol met een klein lepeltje de courgette-helften uit.
  3. Knijp het vocht uit het vruchtvlees uit en doe het vruchtvlees in een kom.
  4. Doe de basilicum, de helft vd olie en de pijnboompitten in een keukenmachine en maal dit tot een pesto.
  5. Meng de pesto met het vruchtvlees, de oregano, peper en de uisnippers.
  6. Vul de courgette-helften met dit mengsel.
  7. Beleg de gevulde courgette-helften vervolgens met de gehalveerd tomaatjes afgewisseld met de plakjes mozzarella en basilicum.
  8. Bestrooi de gevulde courgette-helften met peper en besprenkel ze met de andere helft vd olie.
  9. Plaats de gevulde courgette-helften in een ovenschaal en zet deze zo'n 30 minuten in de oven.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!