Recept Afdrukken
Gevulde aubergine met tofu
Gevulde aubergine met tofu
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gevulde aubergine met tofu
Instructies
  1. Snijd het vruchtvlees vd uitgeholde aubergine fijn en verhit de olie in een pan.
  2. Voeg de uisnippers toe en fruit deze.
  3. Voeg de tofu blokjes samen met de knoflook toe en bak dit een aantal minuten mee.
  4. Voeg de fijn gehakte champignons, de fijn gehakte tomaten, de tomatensaus, het fijn gehakte vruchtvlees, de fijn gehakte olijven en een snuf peper toe en bak dit tot een dikke groenterijke saus is ontstaan.
  5. Vul de holtes van de aubergine met een deel van deze dikke saus en plaats ze vervolgens op de resterende saus in de pan.
  6. Doe een deksel op de pan en laat de gevulde aubergines in zo'n 25 minuten gaar stoven.
  7. Schep de gevulde aubergines inclusief de saus op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!