Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine gehalveerd en uitgehold
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) fijn gehakt
- Max. 100 g Tomaten fijn gehakr
- Max. 100 g Champignons fijn gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Snijd het vruchtvlees vd uitgeholde aubergine fijn en verhit de olie in een pan.
- Voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de tofu blokjes samen met de knoflook toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de fijn gehakte champignons, de fijn gehakte tomaten, de tomatensaus, het fijn gehakte vruchtvlees, de fijn gehakte olijven en een snuf peper toe en bak dit tot een dikke groenterijke saus is ontstaan.
- Vul de holtes van de aubergine met een deel van deze dikke saus en plaats ze vervolgens op de resterende saus in de pan.
- Doe een deksel op de pan en laat de gevulde aubergines in zo'n 25 minuten gaar stoven.
- Schep de gevulde aubergines inclusief de saus op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment