Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 300 g Paddenstoelen grof gehakt
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 2 Rode pepertjes fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een blad aluminiumfolie op je werkblad.
- Leg de zalmfilet in het midden van de folie en verspreid de overige ingrediënten hierom en hierover.
- Vouw de folie dicht tot een stevig pakketje en plaats deze in de oven.
- Stoom het zalm-paddenstoelen-pakketje in 15-20 minuten gaar.
Deel dit Recept
Add comment