Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 200 g Tomaten ontveld en in blokjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 40 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Selderijblad fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Wrijf de kipfiletreepjes in met de sojasaus en breng een laagje water aan de kook.
- Verdeel de tomaten en de prei over de bodem van een stoommandje.
- Verdeel de gemarineerde kipreepjes over de groenten.
- Plaats het stoommandje boven het kokende water en stoom de kip in 25 minuten gaar.
- Meng de kokosmelk met de tomatensaus, de selderij en wat peper.
- Roer deze saus door het stoomgerecht en serveer!
Deel dit Recept
Add comment