Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Gember geraspt
- Max. 50 g Bosui fijn gehakt
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Een snufje Chilipepervlokjes
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de kipstukjes in een kommetje en voeg de bosui, de sojasaus en de chilipepervlokjes toe.
- Meng dit goed en laat dit minimaal 30 minuten marineren in de koeling.
- Breng een laagje water aan de kook en plaats een stoommandje boven het kokende water.
- Doe de gemarineerde kipstukjes en de broccoliroosjes in het stoommandje en stoom de inhoud van het mandje in zo'n 10 minuten gaar.
- Besprenkel de stoommaaltijd met de olie, garneer met extra bosui en serveer!
Deel dit Recept
Add comment