Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Pompoen in partjes gesneden
- Marinade-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie en max. 10 g knoflook (geperst)
- Min. 100 g Bladspinazie
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Max. 150 g Druiven gehalveerd
- Max. 10 g Rauwe zonnebloempitten
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel (appel)azijn en max. 10 g knoflook (geperst)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Meng de pompoenpartjes met de marinade en verspreid de gemarineerde partjes over de bakplaat.
- Rooster de gemarineerde pompoenpartjes zo'n 30 minuten in de voor verwarmde oven en laat ze vervolgens afkoelen.
- Meng de geroosterde pompoen na afkoeling met alle overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment