Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Flespompoen in partjes gesneden
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Dressing-ingrediënten peterselie (fijn gehakt), max. 10 g knoflook (geperst), max. 10 g rauwe tahin en max. 1 eetlepel water
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Meng de bloemkoolroosjes en pompoenpartjes met de olie, het zout en de peper en verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat.
- Rooster de groenten zo'n 30-60 minuten (tot ze een mooi kleurtje hebben gekregen, dus houd goed in de gaten welke groente dit eerder verkrijgt, want dan moet je die eerder uit de oven halen) en laat ze vervolgens afkoelen.
- Meng de afgekoelde, geroosterde groenten met de overige ingrediënten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment