Recept Afdrukken
Geroosterde bloemkool-pompoen salade met feta
Geroosterde bloemkool-pompoen salade met feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Geroosterde bloemkool-pompoen salade met feta
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de bloemkoolroosjes en pompoenpartjes met de olie, het zout en de peper en verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Rooster de groenten zo'n 30-60 minuten (tot ze een mooi kleurtje hebben gekregen, dus houd goed in de gaten welke groente dit eerder verkrijgt, want dan moet je die eerder uit de oven halen) en laat ze vervolgens afkoelen.
  4. Meng de afgekoelde, geroosterde groenten met de overige ingrediënten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!