Recept Afdrukken
Geroosterde bloemkool met vijgen en feta
Geroosterde bloemkool met vijgen en feta
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Geroosterde bloemkool met vijgen en feta
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verdeel de bloemkoolroosjes over de bodem van een ovenschaal, besprenkel ze met de olie en bestrooi ze met zout en nootmuskaat.
  3. Dek de roosjes af met bakpapier of folie en zet ze 15 minuten in de oven.
  4. Verwijder het papier of de folie, schud de roosjes in een andere positie en plaats ze vervolgens nog 20-30 minuten onbedekt in de oven tot ze mooi droog zijn geworden en een mooi kleurtje hebben gekregen.
  5. Laat de geroosterde roosje grotendeels afkoelen, meng ze met de amandelen, de feta en de vijgen, schep dit mengsel op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!