Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Nootmuskaat
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 55 g Gedroogde vijgen (zonder additieven) grof gesneden
- Max. 10 g Rauwe amandelen grof gehakt
- Max. 75 g Feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verdeel de bloemkoolroosjes over de bodem van een ovenschaal, besprenkel ze met de olie en bestrooi ze met zout en nootmuskaat.
- Dek de roosjes af met bakpapier of folie en zet ze 15 minuten in de oven.
- Verwijder het papier of de folie, schud de roosjes in een andere positie en plaats ze vervolgens nog 20-30 minuten onbedekt in de oven tot ze mooi droog zijn geworden en een mooi kleurtje hebben gekregen.
- Laat de geroosterde roosje grotendeels afkoelen, meng ze met de amandelen, de feta en de vijgen, schep dit mengsel op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment