Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden peper en dille
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 300 g Kool (soort naar eigen voorkeur) in reepjes gesneden
- Max. 50 g Bleekselderij fijn gehakt
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water met daarin de fijn gehakte bleekselderij en het citroensap aan de kook.
- Zet het vuur lager, voeg de zalm toe, dek de pan af en pocheer de zalm in 5 minuten gaar.
- Schep de zalm uit het water en zet hem apart.
- Verhit de olie in een pan en voeg de kool en een scheutje water toe.
- Dek de pan af en stoof de kool in zo'n 10 minuten gaar.
- Roer de kruiden door de kool, schep de kool op je bord, leg de gepocheerde zalm op de kool en serveer!
Deel dit Recept
Add comment