Recept Afdrukken
Gepocheerde zalm met kool
Gepocheerde zalm met kool
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gepocheerde zalm met kool
Instructies
  1. Breng een laagje water met daarin de fijn gehakte bleekselderij en het citroensap aan de kook.
  2. Zet het vuur lager, voeg de zalm toe, dek de pan af en pocheer de zalm in 5 minuten gaar.
  3. Schep de zalm uit het water en zet hem apart.
  4. Verhit de olie in een pan en voeg de kool en een scheutje water toe.
  5. Dek de pan af en stoof de kool in zo'n 10 minuten gaar.
  6. Roer de kruiden door de kool, schep de kool op je bord, leg de gepocheerde zalm op de kool en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!