Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 100 g Tomaten fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 1 Rode paprika fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de paprika stukjes.
- Laat dit afkoelen.
- Meng het gehakt met de eieren, de tomaat stukjes, de tomatensaus, een snuf peper en de afgekoelde inhoud van de pan.
- Verdeel dit mengsel over een aantal muffin-vormpjes en druk dit wat aan.
- Zet de vormpjes zo'n 35 minuten in de voor verwarmde oven.
Deel dit Recept
Add comment