Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Rode paprika fijn gehakt
- Max. 100 g (Kastagne)champignons fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Oregano
- Een snufje Chiliepeper
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en pepet
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Roer wat zout, peper en oregano door het gehakt en schep de inhoud vd pan (na afkoeling) in een kom.
- Verhit de pan opnieuw en bak de champignons samen met de paprikastukjes, chilipepervlokjes en peper.
- Schep de groenten (na afkoelen) bij het gehakt in de kom en meng de inhoud vd kom.
- Klop de eieren los, voeg ze toe aan de gehakt-groentenmix in de kom, meng dit goed, verdeel de inhoud van de kom over de muffinvormpjes en druk dit aan.
- Plaats de vormpjes 15-20 minuten in de voor verwarmde oven.
Deel dit Recept
Add comment