Recept Afdrukken
Gehaktbrood met venkel
Gehaktbrood met venkel
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Gehaktbrood met venkel
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook samen met de uisnippers en de venkelstukjes zo'n 7-10 minuten.
  3. Laat dit mengsel afkoelen en schep het vervolgens (inclusief de olie) in een kom.
  4. Klop de eieren los en voeg ook deze toe aan de kom.
  5. Meng de inhoud van de kom vervolgens (met koele, vochtige handen) met het gehakt, tijm, zout en peper.
  6. Bekleed een cakeblik met bakpapier, druk hier het gehaktmengsel in en dek het af met folie.
  7. Plaats het gehaktbrood ongeveer 45 minuten in de voor verwarmde oven.
  8. Verwijder het folie en zet het brood vervolgens nog 15 minuten in de oven.
  9. Laat het brood goed afkoelen alvorens hem in portie-plakken te verdelen, verpakken en (eventueel) in te vriezen voor latere momenten.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!