Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 90 g Mager runder/kipgehakt zonder additieven
- Max. 0.5 Ei
- Max. 2 Rode paprika's fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg peper, zout, de paprikastukjes en tijm toe, bak dit 10-20 minuten en laat dit vervolgens afkoelen.
- Meng de afgekoelde groenten (inclusief het vet uit de pan) met het gehakt en de eieren.
- Druk dit mengsel in het met bakpapier beklede cakeblik en zet deze zo'n 30-40 minuten in de voor verwarmde oven.
- Laat het gehaktbrood goed afkoelen alvorens hem in portie-plakken te verdelen, verpakken en (eventueel) in te vriezen voor latere momenten.
Deel dit Recept
Add comment