Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 90 g Runder/kipgehakt zonder additieven
- Max. 0.5 Ei
- Max. 200 g Courgette geraspt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Een snufje Cayennepeper
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Mosterd zonder additieven
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de courgetterasp toe, bak dit kortstondig mee en laat dit vervolgens afkoelen.
- Schep de afgekoelde inhoud van de pan samen met de olie in een kom en meng dit (met koele, vochtige handen) met het gehakt, de eieren, peterselie, dille, mosterd, cayennepeper en peper.
- Druk dit mengsel in het cakeblik en zet deze vervolgens 40-50 minuten in de voor verwarmde oven.
- Laat het brood goed afkoelen alvorens hem in portie-plakken te verdelen, verpakken en (eventueel) in te vriezen voor latere momenten.
Deel dit Recept
Add comment