Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Groene paprika fijn gehakt
- Max. 100 g Groene asperges geschild en fijn gehakt
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 90 g Mager runder/lamsgehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers samen met de fijn gehakte champignons en paprika toe en bak dit mengsel tot het vocht hieruit is verdampt.
- Voeg de fijn gehakte asperges toe en bak deze zo'n 6 minuten mee.
- Doe de gebakken groenten in een kom en meng dit (met koele, vochtige handen) met het gehakt, het ei, de mosterd, de basilicum en de tomatensaus.
- Schep dit gehakt-groenten-mengsel in de cakevorm en druk dit aan.
- Plaats het gehaktbrood zo'n 45 minuten in de voor verwarmde oven.
- Haal het gehaktbrood uit de oven, laat het brood minimaal 10 minuten afkoelen, snijd hem in plakken en serveer!
Deel dit Recept
Add comment