Recept Afdrukken
Gehaktbrood met champignons en asperges
Gehaktbrood met champignons en asperges
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Gehaktbrood met champignons en asperges
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers samen met de fijn gehakte champignons en paprika toe en bak dit mengsel tot het vocht hieruit is verdampt.
  3. Voeg de fijn gehakte asperges toe en bak deze zo'n 6 minuten mee.
  4. Doe de gebakken groenten in een kom en meng dit (met koele, vochtige handen) met het gehakt, het ei, de mosterd, de basilicum en de tomatensaus.
  5. Schep dit gehakt-groenten-mengsel in de cakevorm en druk dit aan.
  6. Plaats het gehaktbrood zo'n 45 minuten in de voor verwarmde oven.
  7. Haal het gehaktbrood uit de oven, laat het brood minimaal 10 minuten afkoelen, snijd hem in plakken en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!