Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Kruiden garam masala, kerriepoeder en peper
- Min, 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 100 g Bladspinazie
- Max. 2 Paprika's in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt, de knoflook, het fijn gehakte chilipepertje en de kruiden toe, roer goed door en roerbak dit tot het gehakt rul is geworden.
- Voeg de lente-ui ringetjes en de paprikablokjes toe en bak dit mee tot de paprikablokjes wat zachter beginnen te worden.
- Voeg de spinazie en de kokosmelk toe en laat de spinazie al roerend slinken.
- Schep de inhoud van de pan op je bord, garneer met de koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment